Edzőink

 

 

Mesitsné Varga Orsolya

 


Egyesület vezető
Szinkronúszó edző
Sportszervező


06-20-384-22-49 

 

A Sellők Szinkronúszó Sportegyesület sportolói képzésében és nevelésében veszek részt 5. éve.

Minden tudásomat és energiámat arra fordítom ,hogy a szinkronúszás szeretetét átadjam a nálunk sportoló gyerekeknek ,minél több gyermek sportoljon,örömmel,és sikeres versenyzőket neveljek!                                       

A TFTI-n Szinkronúszó edzői szakon majd Sportszervező-menedzser szakon végeztem.Sportmenedzsmenti ismereteimet az Egyesület folyamatos fejlesztésére fordítom.

 

A Spartacus Ritmikus Gimnasztika szakosztályában sportoltam gyermekként ahol már elég korán kialalkult bennem a zenére való, koreografált mozgás kultúrája és  szeretete, ami fontos része a szinkronúszásnak.

Felföldiné Rozsovits Erika nevelő edzőm 
( Budapest Honvéd Se. vezető edző) szárnyai alatt lettem szinkronúszó.


Szinkronúsztam  a Budapest Honvéd Se.ben és az Atlantisz Szinkronúszó Iskolában.Elért legjobb eredményem OB 3. helyezés duo versenyszámban.

 

Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!
    


 


 

 


 

László Zsófia

 

Válogatott szinkronúszó
( 2014 )

Segédedző

 

 

 

 

Szinkronúszás kezdete: 2000

Iskolai végezettség: Rekreációszervező (ELTE)

 

Az ELTE Rekreációszakán diplomáztam, s most a TF Rekreáció mesterszakon folytatom tanulmányaimat. Az érettségi után Sportszervező OKJ-s képzést is elvégeztem.

 

A szinkronúszással 7 évesen ismerkedtem meg, mikor az akkori barátnőm lehívott egy edzésükre a székesfehérvári uszodába. Azóta is tart ez a szerelem a sportág iránt.

Legjobb eredményeim:

Rijekában: Nemzetközi 2.hely csapat versenyszámban és 3.hely kombinációs versenyszámban

 Kazanyi Universiade: 3. hely kombinációs csapat versenyszámban (2013)

Berlin: EB 9. hely kombinációs csapat s 11. hely csapat versenyszámokban (2014)

 

A prágai Christmas Prize versenyen pedig 1. helyezést értünk el kombinációs versenszámban.

 

A felnőtt korosztályban 2013 óta minden magyar versenyen a dobogó tetejére állhattunk csapatban és kombiban egyaránt, ezek mellett számos OB 1. hely és Magyar Kupa első helyezést értünk el.

A célom, hogy a szinkronúszó sportágat minél több kisgyerekkel megszeretessük, hogy egyre több fiatal legyen a vízben és űzze ezt a csodálatos sportot


 

   

 

 

 Belecz Béla / Béci

 12 évig úsztam a III. kerületi TTVE-ben versenyszerűen. A főiskolát testnevelés-biológia szakon végeztem el az ELTE-n (ekkor végeztem el az úszóedzői tanfolyamot is a TF-en), amely közben/után a Malév uszodában oktattam 2 és fél évig  ovisokat és általános iskolásokat, de tanítottam felnőtteket és Down-szindrómásokat is.

Főiskola után elvégeztem a gyógypedagógia szakot, majd a sportszervező, sportmenedzser végzettséget is megszereztem.

Egyébként középiskolában dolgozom tanárként, osztályfőnökként és munkaközösség vezetőként. Sokféle sportágat űztem és oktattam versenyszerűen az éveim során. Remélem tudásom és személyiségem által a klub még eredményesebb lehet a versenysport és az "emberré nevelés" területén.

 

 


 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre